Omegle: Ruang Chat Yang Best ...

Image Hosted by ImageShack.us

Hoyyeehh hujung minggu adalah masa untuk berehat dan merasai kembali kehidupan. Petang ni nak gi Kuantan kejap arr kalo tak hujan. Tapi pagi ni nak buat ape pulak yee? soal

Anda senasib dgn gue? Hohoho.. Jangan risau. Aku nak bagi tahu satu website yang best kalo korang kaki chatting. Suriuship ...

Ada satu website khas untuk chatting, tapi bukan dengan cara biasa (tengok tema blog laa). Hoho.. Untuk chat, anda tak perlu register, nama, password, email dan sebagainya. Bunyi cam best kan?

Klik kat sini ===> Omegle

Apa yang beza dengan ruang chat biasa???

Perbezaannya adalah anda tak kenal sape yang anda tengah chat, dan die gak tak kenal anda. Completely anonymus. Apabila masuk ruang chat, Omegle akan sambung stranger secara random. Jadi mengarutlah sesuka hati dengan stranger tu. Huhuhu ...

Aku pernah cuba benda ni, dan memang kelakau. Hehe.. Aku chat dengan mamat Jepun yang baru belajar English, nigel kat US, Indon dll. Tapi kalo diorang tipu, aku tak tahu laa...Hohoho..

p/s: Mamat yang buat benda alah ni baru umur 18 tahun. Omegle baru release 2 bulan lepas tapi dah beribu-ribu orang guna kat banyak negara. Huh.. Kalo jual dapat duit nih.. duit

31 pandangan bernas:

Post a Comment

Copyright © 2009 - -Gempak Gile-® - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template